Camping Mareblù Village

Vanaf €42 per dag
Prijslijst
  • Pal aan het strand
  • Mooie zwembaden
  • Ideaal voor uitstapjes
  • Ligging in het bos

Vakantiepark Mareblu is een moderne vakantiepark in Cecina Mare, aan de kust van Toscane. Mareblu is een groen paradijs in een 300 meter lange zone in een natuurgebied langs de kustlijn in een eeuwenoud bos. Een korte pad door het bos verbindt met het strand. Voor activiteiten op en in het water bent u hier op de perfecte plek.

Uw vakantie op Vakantiepark Mareblu

Vakantiepark Mareblu biedt sport faciliteiten, entertainment, speeltuin, volleybal, voetbal, tafeltennis en zwembaden. Op het park vindt u een café, restaurant, winkel, pizzeria, fietsverhuur, parkeergelegenheid en goed uitgeruste sanitaire faciliteiten. In het winkelgedeelte bevinden zich een bazar, supermarkt, groentewinkel en een kiosk.

Het uitzicht vanaf het park is geweldig over de zee, en de duikers kunnen hun hart ophalen en voor de fanatiekeling is er een surfschool. Uw kinderen kunnen uiteraard ook gebruik maken van de speeltuin, het voetbalveld, het zwembad en de andere faciliteiten.

Door de ligging is het park Mareblu een ideaal uitgangspunt om de artistieke en historische steden van Toscane te bezoeken: Florence, Siena, Volterra, Pisa en de charmante Toscaanse archipel. Via een pad kunt u door een natuurpark bij een fijn kiezelstrand komen, waar u kunt kanoën, zeilen en surfen.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Mareblu, Via Campilunghi, 57023 Cecina LI, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Centrum2000 meter
Snelweg3000 meter
Zee500 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Mareblù Village Camping Mareblù Village
4 1995 reviews
Via Campilunghi 57023 Cecina LI Italië

info@campingmareblu.com €42