Camping Maremma Sans Souci

Castiglione della pescaia
(7,4) Bezoek website
  • Sfeervolle camping
  • Prachtig fietsgebied
  • Privé zandstrand
  • Ideaal voor watersporters

Camping Maremma Sans Souci ligt in Castiglione della Pescaia in Toscane, verborgen in het bos bij een prachtige zee en direct aan het zandstrand. Op deze sfeervolle camping is ook voldoende privacy en rust. Er zijn hier volop mogelijkheden voor inspanning zoals  (water)sport en ontspanning.

Uw vakantie op Camping Maremma Sans Souci

De 370 kampeerplaatsen bevinden zich (deels op terrassen) tussen het groen op deze camping, en zijn ruim, afgebakend en van verschillende afmetingen. De camping is uitgerust met vijf blokken sanitaire voorzieningen. Daarnaast zijn er voor de liefhebbers van glamping volledig ingerichte houten chalets voor 4/5 personen en lodgetenten te huur.

U zult zich vast goed vermaken in het uitstekende restaurant of de gezellige bar van Camping Maremma Sans Souci. Tevens beschikt de camping over een afhaalservice, een pizzeria, een bar, een goed uitgeruste campingwinkel en een kiosk. Er worden activiteiten en entertainment georganiseerd voor met name kinderen.

Camping Maremma Sans Souci is volledig verborgen in het prachtige eeuwenoude pijnbomenbos en bevindt zich direct aan het privé zandstrand. Het zandstrand is deels vrij en deels uitgerust met parasols en vele ligstoelen. Ook zijn er speeltoestellen voor kinderen en is er een mooie gelegenheid om te surfen.

Animatie team Ja
Camper service Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Staanplaatsen>85m2 Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Maremma Sans Souci, Località Casa Mora, 58043 Castiglione della Pescaia GR, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Maremma Sans Souci Camping Maremma Sans Souci
3.7 3877 reviews
Località Casa Mora 58043 Castiglione della Pescaia GR Italië

info@maremmasanssouci.it €35