Camping Marina Chiara

Vanaf €35 per dag
Vakantiepark Toscane

Camping Marina Chiara in Toscane is een kindvriendelijke camping. Zowel qua inrichting en faciliteiten op de camping, als ook het strand waaraan de camping grenst. Dit is een zandstrand en de zee die langzaamaan afloopt. De animatie in het hoogseizoen speelt hier natuurlijk ook op in met vermaak voor zowel volwassenen als kinderen de hele dag lang, met dansen, gymnastiek, baby club en diverse toneelstukken.

De bungalows zijn nieuw, comfortabel ingericht, voorzien van airconditioning en geluidsisolatie om aan alle wensen te voldoen. Er zijn bungalows voor 2  en 4 bedden (er kan een bed of kinderbed bijgeplaatst worden).

En voor wie liever het contact met de natuur kan slapen onder de prachtige groene dennenbos. Camping Marina Chiara heeft ook staanplaatsen voor tenten, caravans en campers, dus maak er een mooie vakantie van waarin u nieuwe vrienden kunt maken!

Andere faciliteiten die gecombineerd worden met de naastgelegen camping Voltoncino zijn volleybal, tafeltennis, flipperkast, video’s, voetbal, basketbal en tennis.

Half en vol pension zijn ook mogelijk en er is een afhaalrestaurant, kiosk, supermarkt, EHBO, kerkdiensten, wasmachines, droger, camper-service, barbecue, bushalte bij de ingang, WiFi. Op deze camping in het bos worden privacy en rust in acht genomen zodat iedereen kan ontspannen. Ook vinden er kerkdiensten plaats.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping marina chiara Camping marina chiara
info@marinachiara.it €35