Camping Michelangelo

  • Midden in Florence
  • 10 min.van Michelangeloplein
  • ruime, schaduwrijke plaatsen
  • Prachtig uitzicht vanaf camping

Firenze in Town is de nieuwe naam voor Vakantiepark Michelangelo in Florence. Op het park in Toscane heeft u ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie in een van de mooiste steden ter wereld. Het vakantieparkbevindt zich op slechts vijftien minuten loopafstand van het centrum van de stad Florence, een waar openluchtmuseum. Een camping die bijzonder geschikt is voor zowel gezinnen als vriendengroepen.

Uw vakantie op Firenze Vakantiepark in Town

Deze vakantiepark is een mooie uitvalsbasis om comfortabel de hoofdstad van de Renaissance te bezoeken, kunstwerken en symbolische monumenten te bewonderen en u volledig onder te dompelen in de cultuur en tradities. Een vakantie op Firenze Camping in Town is een verblijf in een groene oase op enkele kilometer van het historische centrum van Florence.

Geniet van de zon langs de oever van de Arno en bereik op uw gemak Florence. Een stad die niet alleen kunst, geschiedenis en cultuur op talrijke manieren tentoonspreidt, maar ook vele mogelijkheden biedt om te winkelen en voor vermaak. Het park is het hele jaar geopend en gemakkelijk te bereiken met de auto, camper of bus.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Viale Michelangiolo, 80, 50125 Firenze, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Michelangelo Camping Michelangelo
80 50125 Firenze Italië

info@andiamo-italia.nl €35