Camping Panorama Del Chianti

  • Prachtige omgeving
  • Veel activiteiten in de omgeving
  • Geschikt voor kinderen

De camping ligt in de provincie Florence, een gebied dat beroemd is om zijn natuur en kunststeden als Florence, Siena, San Gimignano, Certaldo en Volterra.

Uw vakantie op camping Panorama del chianti

De standplaatsen liggen op langgerekte terrassen en bieden uitzicht op de heuvels. Het sanitair ligt op het bovenste terras. Het (bovengrondse) zwembad ligt op het onderste terras en is 1.10 diep. Enkele kilometers verderop ligt het Chianti Nationaal Park. Driemaal per week kan men aanschuiven voor een maaltijd.

De camping beschikt over een zwembad met een prachtig uitzicht. Ook hebben de bezoekers van camping Panorama del chianti gratis toegang tot het BBQ gebied. De camping heeft een bar waar u kunt ontbijten of genieten van Toscaanse wijnen.

Niet ver van de camping ligt het Chianti Nationaal Park, waar Leonardo da Vinci verschillende hydraulische experimenten deed. In de buurt van camping Panorama del chanti liggen vele amusement parken en plaatsen waar kinderen zich uit kunnen leven. Ook zijn er verschillende musea in de buurt van de camping

Animatie team Nee
Camper service Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Staanplaatsen>85m2 Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Stel uw vraag

Camping Panorama del Chianti Camping Panorama del Chianti
3.8 2331 reviews
Via Marcialla 349 50052 Certaldo Toscane FI Italië

info@campingpanoramadelchianti.it €28