Camping Riva Dei Butteri

Vanaf €35 per dag
  • 100 meter vanaf strand
  • Pracht camping voor gezinnen
  • Nieuwe bungalows
  • Ideaal voor duiken en kitesurfen

Camping Riva dei Butteri in Scarlino (vlakbij Follonica) ontleent haar naam aan de nabijheid van de zee, waarvan de kust wordt gekenmerkt door een breed en lang zandstrand en aan de herders die met hun vee door Toscane trokken. Het is een eenvoudige maar gezellige camping, ingebed in een park met pijnbomen.

Uw vakantie op Camping Riva dei Butteri

Camping Riva dei Butteri ligt in een park dat onlangs is gerenoveerd. De camping heeft vlakke kampeerplaatsen op gras voorzien van elektriciteit. De camping is ook uitgerust met comfortabele bungalows, onderverdeeld in rokers en niet-rokers, die plaats bieden aan maximaal vijf personen.

Het leven op de camping is goed en biedt naast een bar, supermarkt, restaurant, pizzeria ook ontbijt, half of vol pension, verhuur van koelkasten of mountainbikes, de organisatie van culturele avonden in juli en augustus, mini-club, baby-sit service, bibliotheek, barbecues, EHBO, parkeerterrein. En heeft u een hond, deze is hier van harte welkom.

Het lange en prachtige witte zandstrand ligt op slechts 100 meter afstand van Camping Riva dei Butteri en kan wandelend door een pijnbomenbos worden bereikt. Met de trein kunt u eenvoudig mooie uitstapjes maken naar Rome, Florence of Siena.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Via Lago di Bracciano, 12, 58022 Follonica GR, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Riva dei Butteri Camping Riva dei Butteri
2.55 3788 reviews
12 58022 Follonica GR Italië

camping@rivadeibutteri.info €35
Toscane trokken. Het is een eenvoudige maar gezellige camping, ingebed in een park met pijnbomen.">