Vakantiepark Scaglieri

Vanaf €45 per dag
  • Gelegen bij een meer
  • Schitterend gelegen
  • Prachtig uitzicht vanaf de plaatsen
Vakantiepark Toscane

Vakantiepark Scaglieri, op het eiland Elba, ligt aan de schitterende baai van Biodola in Toscane, op slechts 7 kilometer van het centrum van Portoferraio. Het park is gelegen op de punt van een klein schiereiland dat uitzicht biedt over het prachtige gouden Biodola strand en het Scaglieri strand met zijn rotsen en zijn karakteristieke dorpje dat in een paar minuten te voet bereikbaar is.

Uw vakantie op Vakantiepark Scaglieri

Er zijn 92 kampeerplaatsen op Vakantiepark Scaglieri. De grootte van de plekken varieert van 30m2 tot 50m2. Op een tentenveld zijn er 8 plaatsen zodat het niet te druk is en er genoeg privacy voor u is. Vanaf uw kampeerplaats heeft u een schitterend uitzicht over de zee. Iedere kampeerplaats is voorzien van een elektriciteits-aansluiting van 16 Ampère. Op dit vakantiepark zijn ook appartementen, cottages en chalets te huur.

Verspreid over terrassen die naar zee aflopen en temidden van de typisch mediterrane flora, geeft Vakantiepark Scaglieri de indruk van een amfitheater met een adembenemend uitzicht over het blauwgroene water van de baai en zijn stranden. Beide stranden zijn ideaal om te ontspannen en te genieten. U kunt parasols en zonnestoelen huren, uw favoriete watersport beoefenen, boten huren om de talloze kleine baaien en stranden langs de kust te verkennen, ver van het massatoerisme.

Er is een zwembad, bar en restaurant, gelegen op een terras met panoramisch uitzicht waar de prachtige en romantische zonsondergang over het eiland het best kan worden bewonderd. Daarnaast zorgt het animatie team op Vakantiepark Scaglieri voor vele activiteiten. Daarom is dit een ideale plek voor het beoefenen van allerlei sporten en het maken van nieuwe vrienden.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Vakantiepark Scaglieri, Località Scaglieri, 57037 Portoferraio LI, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt5000 meter
Centrum7000 meter
Zee50 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Vakantiepark Scaglieri Vakantiepark Scaglieri
4.1 664 reviews
Località Scaglieri 57037 Portoferraio LI Italië

info@campingscaglieri.it €45