Camping Village Il Gineprino

Marina di bibbona
(7,0) Bezoek website
Vanaf €35 per dag
  • Mooi wandelgebied
  • Kleine familiecamping
  • Dichtbij de zee
  • Gratis WiFi

Camping Il Gineprino is een nieuwe camping gelegen in een van de meest mooie landschappen langs de kust van Toscane. Het behoort tot de mythische oase van Bolgheri, het pijnbomenbos en de Middellandse Natural Park waar het heerlijk relaxen is. De afstand tot de zee met het brede zandstrand is ongeveer 400 meter.

Uw vakantie op Camping Il Gineprino

De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk door de pijnbomen, elk van hen is voorzien van water en elektriciteit. U kunt ook een accommodatie huren. Er is een speciaal deel gereserveerd voor campers en agricamping service. In het restaurant kunt u genieten van de lokale keuken met op de agriturismo zelfgemaakte wijn en olijfolie.

Camping Il Gineprino heeft ook een breed scala nieuwe bungalows en vele faciliteiten omringd door veel groen: bar-restaurant, supermarkt, zwembad, zwembaden voor kinderen, animatie, parkeergelegenheid, speeltuin, voetbal, volleybal en jeu de boules. Ook is er een duikschool.

In de omgeving kunt u mooi wandelen en fietsen of paardrijden en een half uurtje rijden vanaf de camping vindt u een golfbaan. 5 kilometer vanaf Camping Il Gineprino vindt u Bogheri, beroemd van de ‘Strade del Vino’, de wijnen van de Etruskische kust.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Via dei Platani, 57020 Bibbona LI, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping village il Gineprino Camping village il Gineprino
3.5 2920 reviews
57020 Bibbona LI Italië

info@ilgineprino.it €35
Toscane. Het behoort tot de mythische oase van Bolgheri, het pijnbomenbos en de Middellandse Natural Park. De afstand tot de zee met het brede zandstrand is ongeveer 400 meter.">