Camping Village Le Calanchiole

Capoliveri
Vanaf €55 per dag
Vakantiepark Toscane
Camping Village Le Calanchiole met panoramisch uitzicht van Toscane is gelegen in een rustig gebied, in een groot park met pijn- en eucalyptusbomen. Het ligt direct aan zee in de golf van Stella met zandstranden en rotsen, op slechts 8 kilometer van Portoferraio en 3 van Porto Azzurro en Capoliveri.

De camping beslaat een oppervlak van 40.000 m2 en beschikt over 274 schaduwrijke standplaatsen en parkeerplaatsen, met stroomaansluiting, nette sanitaire voorzieningen en  verzorgde verharde paden. Er is een aanlegsteiger met de mogelijkheid tot aanmeren in een boeienveld en binnenhalen van boten. Bij de camping bevindt zich het Talas Diving Center.

Er zijn tevens appartamenten, gelegen naast de camping, met badkamer, keuken, terras, tuin, satelliet-tv, kluis, airconditioning en eigen parkeerplaats. Ook worden er mobile homes verhuurd, direct aan zee onder pijn- en eucalyptusbomen, alle voorzien van badkamer, veranda en gazebo. Voorts zijn er bungalows beschikbaar voor 4 à 5 personen met twee slaapkamers, woonkeuken, badkamer, veranda, tuintje, satelliet-tv, airconditioning en kluis.

Tot de faciliteiten van de camping behoren professionele animatie, kinderzwembad (16m x 8,25m), voetbal- en volleybalveld, wasmachines en strijkvoorzieningen, bar, pizzeria, restaurant, kiosk, minimarkt, medische post, koelvoorziening, pinautomaat en internet wi-fi.

Tennisbanen zijn er op circa 500 meter. Voor golfliefhebbers is er de golfbaan met panoramisch uitzicht van Acquabona op 3 kilometer afstand. Overdag rijdt er van en naar Porto Azzurro een treintje. Op camping “Le Calanchiole” kunt u rust vinden, maar ook aangenaam vermaak.

Camping village le calanchiole Camping village le calanchiole
info@lecalanchiole.it €55
  • Faciliteiten voor minder validen
  • Huisdieren toegestaan
  • Zwembad