Camping Arcobaleno

Marina di bibbona
(5,6) Bezoek website
Vanaf €35 per dag
  • Typisch Italiaanse camping
  • Mooie ligging in Toscane
  • Gezellige badplaats en strand
  • Voor ontspanning en cultuur
Vakantiepark Toscane

Camping Arcobaleno en de Villa Bolgherello liggen in Marina di Bibbona, een gezellige badplaats gelegen aan de “Costa degli Etruschi”, 35 kilometer ten zuiden van Livorno. Het heeft een heldere zee, beloond met blauwe vlag, met grote zandstranden omringd door een prachtig oud bos. Toscane, de ideale plek voor een ontspannen en culturele vakantie.

Uw vakantie op Camping Arcobaleno

Als gast van deze Camping Arcobaleno heeft u de beschikking over zeer veel comfort en faciliteiten: zwembad, bars, restaurants en pizzeria’s, een voetbalveld, een speeltuin voor kinderen en vele andere faciliteiten. Verder kunt u een bungalow huren om een meer dan een comfortabele vakantie te vieren.

Het strand van Marina di Bibbona is beloond met de blauwe vlag, het symbool van schoon zeewater, samen met grote en zandstranden omringd door kilometers lang bos. De ideale plek om niet alleen te ontspannen en te genieten, maar ook met een cultuur op te snuiven. De kust bij Marina di Bibbona heet Costa degli Etruschi: hier komen zee, natuur, de kunst en de geschiedenis allemaal ineen, in een harmonieus ontwerp.

Marina di Bibbona’s centrale ligging is een ideale uitvalsbasis voor campinggasten die, in aanvulling op een ontspannen en zonnige vakantie op onze stranden, de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden en steden van Toscane willen bezoeken, zoals Pisa, Volterra, San Gimignano, Populonia, Massa Marittima, Lucca, Florence, Siena enz., plaatsen die met de auto goed en snel bereikbaar zijn.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Via dei Cavalleggeri Nord, 86, 57020 Marina di Bibbona LI, Italië

Ligging:

Supermarkt2000 meter
Centrum1000 meter
Snelweg7000 meter
Zee50 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Arcobaleno Camping Arcobaleno
2.8 3949 reviews
86 57020 Marina di Bibbona LI Italië

info@arcobalenocamping.it €35