Campo Al Fico

  • Fraai gelegen
  • Ideaal voor uitstapjes
  • Minder validen sanitair

Campo Al Fico is gelegen in Riotorto, Livorno. Vlak bij het vakantiepark ligt de zee, op maximaal 1 kilometer afstand. U komt hier in deze groene oase tot uw welverdiende rust.

Uw vakantie op Campo Al Fico

Op Vakantiepark Campo Al Fico zijn twee- en driekamerbungalows. Deze bungalows zijn mooi ingericht zodat u van uiterste rust kunt genieten. Iedere bungalow beschikt over een tv, keukengerei, vaatwerk, koelkast, planken en natuurlijk banken en een bed om in te slapen. Daarnaast is er ook een externe overdekte veranda.

Voor de kinderen heeft Vakantiepark Campo Al Fico een waterspeeltuin en kinderspeeltuin. Op dit park is ook een zwembad te vinden, voor de kleine kinderen is er een peuterbad. Voor de sportiever aangelegde vakantieganger heeft Campo Al Fico verschillende fiets en wandelroutes.

Voor uw eten en andere benodigdheden hoeft u niet van het vakantiepark af, op het park is een snackbar, pizzeria en restaurant met ruime keuze. Op dit vakantiepark kunt u ook elke dag terecht voor vers brood. Barbecueën is hier toegestaan.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Campo Al Fico, Località Campo al Fico, 15, 57020 Riotorto, Piombino LI, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Campo Al Fico Campo Al Fico
3.75 4299 reviews
Località Campo al Fico 15 57020 Riotorto Piombino LI Italië

info@campingcampoalfico.com €35