Camping Casa Dei Prati

Vanaf €45 per dag
  • Schaduwrijke ruime plaatsen
  • Kleinschalige familiecamping
  • Prachtig zwembad met uitzicht
  • Rustiek op loopafstand van zee
Vakantiepark Toscane

Camping Casa dei Prati in Capoliveri is een kleinschalige camping op het eiland Elba, met ruime plaatsen met veel schaduw. Het is vredig gelegen en omringt door een weelderige mediterane flora en fauna: amandelbomen, pijnbomen en eucalyptusbomen, mimosa en cactusvijgen, de camping beschikt bovendien over een olijfboom- en wijngaard die nog productief zijn.

Uw vakantie op Camping Casa dei Prati

Camping Casa dei Prati heeft een drietal absolute pluspunten. Als eerste de rustige ligging slechts op 5 minuten lopen van zee. Dan het grote zwembad met apart kinderbad en het prachtig uitzicht en als de derde de schaduwrijke en ruime tot zeer ruime plekken iets wat redelijk zeldzaam is bij een camping in Italië aan of bij zee. Het sanitair is eenvoudig maar modern en wordt de gehele dag schoongehouden.

Naast een zwembad met ligstoelen is er een campingwinkel waar je ’s ochtends een heerlijke espresso kunt drinken wanneer je de broodjes komt afhalen. Er is een speeltuintje voor de kinderen en er is ook een kleine, recreatieruimte waar onder begeleiding gespeeld kan worden. Verder is een klein restaurant met terras met wat eenvoudige maaltijden maar voor een uitgebreidere menukaart loop je naar het strand.

Casa dei Prati is een kleine familiecamping. De baai van Lacona is op loopafstand. De overtocht naar dit prachtige eiland, eens het verbanningsoord van Napoleon, duurt 1 uur 15.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Via Capo ai Pini, 57031 Capoliveri LI, Italië

Ligging:

Supermarkt1000 meter
Treinstation200 meter
Zee400 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Casa dei Prati Camping Casa dei Prati
3.5 1503 reviews
57031 Capoliveri LI Italië

casadeiprati@elbalink.it €45