Talamone Village

  • Mooi gelegen vakantiepark
  • Rust, natuur, prachtig uitzicht
  • Div. watersportmogelijkheden
  • Dorpscentrum op loopafstand

Talamone Village is geheel verborgen in het bos van het Natuurpark van de Maremma. Vanaf het park die zich op een heuvel bevindt, heeft u uitzicht over de gehele baai vanaf Talamone tot aan Monte Argentario. Toscane. Het park is uitermate geschikt voor alle gezinnen.

Uw vakantie op Talamone Village

Het is een schitterende omgeving, in het bijzonder voor vakantiegangers die van sporten en van de natuur houden. Van paardrijden tot zeilen, van duiksport tot trekking. Het privéstrand van het vakantiepark Talamone, is gemakkelijk te voet bereikbaar of u kunt gebruik manken van de shuttle service die loopt naar de naburige rotsen van Talamone.

De twee-kamer B & B met veranda, tuin met oude olijfbomen en barbecue heeft uitzicht op de zee en kijkt uit over een prachtig zwembad complex, het zwembad op zijn beurt kijkt uit op de bar-restaurant. Het park heeft ook een oefengolfbaan, een schilderachtig amfitheater, een astronomisch observatorium en botanische tuinen voor degenen die de mediterrane flora willen leren kennen.

Vakantiepark Talamone is de officiële sponsor van de Buttero’s. Ze zijn met veel te vinden bij de kudde plaatsen aangrenzend aan het vakantiepark. De beste manier om de Maremma niet te vergeten.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Talamone Village, Strada Provinciale Talamone Ovest, 2, 58015 Talamone GR, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Talamone Village Talamone Village
3.1 4712 reviews
Strada Provinciale Talamone Ovest 2 58015 Talamone GR Italië

info@talamonecampingvillage.com €35