Dodo Village

Civitella in Val di Chiana
Bezoek website
Vanaf €35 per dag
  • Prachtige omgeving
  • Zwembad met uitzicht
  • Echt familiepark
  • Bijzondere huurmogelijkheden
Vakantiepark Toscane

Dodo Village ligt in een prachtig gebied tussen de olijfbomen en wijngaarden van de Toscaanse heuvels. Het uitzicht is meer dan geweldig op de stad Arezzo. De bungalows zijn modern en smaakvol ingericht en bieden veel privacy. Dodo Village is een echt familiebedrijf en u merkt aan alles dat er met veel passie gewerkt wordt.

Uw vakantie op Dodo Village

Er zijn diverse huurmogelijkheden zoals bungalows hier tussen liggen hier en daar Mongoolse yurts, tipi’s en Berbertenten die het park een heel bijzondere en eigentijdse uitstraling geven. Het knusse, aparte sfeertje is over het hele park te vinden. Behalve lekker luieren is er nog meer te doen. Heerlijk zwemmen met een prachtig uitzicht, sporten en lekker eten. Verder kunt u deelnemen aan georganiseerde excursies.

Geen zin om te koken dan u kunt u genieten in het restaurant van de heerlijke pizza’s of gerechten uit de streek. Na het diner kunt u genieten met de diverse activiteiten van het (avond)animatieteam. Ook voor de kinderen is er veel te doen, zoals een Miniclub, diverse (sport)activiteiten en een speeltuin.

En natuurlijk geniet je de hele dag van de prachtige natuur die dit park omringt! Maak een heerlijke dorpentocht door de heuvels, langs Tuori, Dorna, Oliveto, Ciggiano, Cornia en Gaenne – u zult regelmatig de auto uit moeten om een stukje te lopen, want de meest bijzondere plekjes zijn alleen te voet te bereiken. Maar dat is geen straf, want wat is het hier mooi. Bezoek ook Arezzzo, het Trasimenomeer en neem de kinderen mee naar de leuke dierentuin Poppi – er is hier zoveel te doen!

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Via Della Costa Nuova Incr.Costa Vecchia, 52041 Civitella in Val di Chiana AR, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Dodo Village Dodo Village
52041 Civitella in Val di Chiana AR Italië

info@dodovillage.it €35