Village San Giusto

Capraia e Limite
(7,0) Bezoek website
  • Typisch Italiaans vakantiepark
  • Gelegen in groene heuvels
  • Zwembad met kinderbad
  • Mooie wandelroutes

Vakantiepark San Giusto ligt in hartje Toscane (Capraia), midden in een beschermd natuurgebied, niet ver van Florence. Het park wordt gerund door een gastvrije Italiaanse familie die zich inzet voor haar gasten om hen een prettig verblijf te bieden. Een uitstekende plek voor een ideale ontspannen vakantie met vrienden of het gezin.

Uw vakantie op Vakantiepark San Giusto

Vanaf de terrassen van San Giusto heeft u een prachtig uitzicht over de heuvels met olijfgaarden. Vanaf dit vakantiepark zijn beroemde plaatsen als Siena, Lucca en Pisa goed bereikbaar, Florence is helemaal dichtbij. De sfeer van Toscane komt dan ook helemaal terug op dit rustige park.

Zo worden er in de supermarkt veel biologische producten uit de omgeving verkocht. Ook worden er wijnproeverijen georganiseerd. Verder staat er een stenen pizza oven op het park, waar u met het gezin pizza’s kunt bakken met lokale producten. De bar heeft een overdekt terras. Het restaurant heeft typisch Toscaanse menu’s.

Het park heeft een animatieteam, waardoor kinderen dagelijks vermaakt worden. Verder kunnen kinderen gaan tafeltennissen, sporten op het sportveldje of spelen op de speeltoestellen. Naast de rust op vakantiepark San Giusto, kunt u ook te voet of op de mountainbike een mooie dagtocht maken in de schitterende omgeving.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Village San Giusto, Via Castra, 71, 50050 Limite FI, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Village San Giusto Village San Giusto
3.5 4720 reviews
Via Castra 71 50050 Limite FI Italië

info@campingsangiusto.it €35