Camping Adler

Vanaf €45 per dag
Prijslijst
Vakantiepark Trentino

Op Camping Adler kunt u kamperen op hoog niveau in Zuid Tirol, in Naturns om exact te zijn, dichtbij Meran aan het begin van Vinschgau. De gasten waarderen vooral de zeer centrale, rustige ligging en het eerste klas sanitair.

Alle staanplaatsen hebben een aansluiting voor satelliet TV en een eigen waterkraan met afvoer. Men kan internetten via WLAN (Wi-Fi). Verder is er een nieuwe whirlpool in het overdekte zwembad en 5 nieuwe Super-comfort bungalows. Op het terrein is een Wellness centrum waar u helemaal tot rust kunt komen in een sauna.

Naast de camping heeft u de keuze uit diverse soorten bungalows. De bungalows hebben een woonkeuken, een douche met wc, een woon-slaapkamer en in de vierpersoons bungalows bovendien nog een extra slaapkamer. Gas, stroom, verwarming, gebruik van zwembad, whirlpool, en surfen op internet zijn geheel gratis.

Een belangrijke voorwaarde voor kinderen om zich goed te voelen, is een natuurlijke omgeving. Tegenover de camping is een pretpark met klimtoestellen, half pipes en meer: een magische wereld voor kinderen met gave skate boards onder hun voeten. In het plezierigste park van Naturns kunnen de beste sprongen worden gemaakt.

Net buiten de camping (ongeveer 200 meter) is een grote, vele malen bekroonde openbare speeltuin voor de kleintjes met leuke speeltoestellen, zoals: glijbanen, klimtouwen, Tarzan touwen en nog veel meer.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping adler Camping adler
4.05 185 reviews
info@campingadler.com €45