Camping Al Sole

Vanaf €35 per dag
Prijslijst
  • Direct aan het Ledromeer
  • Wellness voorzieningen
  • Voor sport en ontspanning
  • Dieren zijn van harte welkom
Vakantiepark Trentino

Camping Al Sole bevindt zich direct op de oever van het Ledromeer(Trentino), één van de mooiste en schoonste meren van Noord-Italië. In dit prachtige meer met haar diepblauwe water weerspiegelen de omringende bergen en deze bijzondere omgeving met heerlijk klimaat zijn ideaal voor een sportieve vakantie maar ook om te ontspannen in de betoverende natuur.

Uw vakantie op Camping Al Sole

Op deze wellness-camping is het hele gezin welkom. Camping Al Sole heeft 200 kampeerplaatsen, ideaal voor de caravan, camper en tent en gelegen middenin de natuur. Natuurlijk allemaal voorzien van elektra en de mogelijkheid voor een water- en gasaansluiting. De camping staat in het teken van welzijn, waar u kunt kamperen in de schitterende omgeving van het Ledromeer in Trentino.

Camping Al Sole beschikt over twee soorten stacaravans. Stacaravan A is 35 vierkante meter groot + een terras, en stacaravan B is 24 vierkante meter groot + een terras. Ze beschikken beiden over airconditioning, verwarming, schalen, pannen, glazen, kopjes, een koffiezetapparaat, koelkast, vriezer, magnetrom, gas, dekens, kussens, droogrek en televisie. De bungalows op de camping zijn van een hoge kwaliteit en gemaakt met respect voor de natuur!

De Ledro Vallei is net een natuurlijk sportcentrum, ideaal voor wie van een actieve vakantie houdt. Zo zijn er talloze wandelpaadjes, speciale routes voor mountainbikes, excursies te paard, en bovendien kunt u in de bergstromen van de Rio Palvico of de Rio Nero terecht om de kick van het canyoning te beleven.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Camping AL Sole, Via Maffei, 127, 38060 Molina di Ledro, Ledro TN, Trentino, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt1000 meter
Centrum1000 meter
Snelweg1000 meter
Zee50 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Al Sole Camping Al Sole
3.8 1873 reviews
Via Maffei 127 38060 Molina di Ledro Ledro TN Trentino
info@campingalsole.it €35