Camping Baita Dolomiti

  • Rustig en net vakantiepark
  • Op loopafstand van centrum
  • Mooi gelegen in de bergen
  • Gemoedelijk en sfeervol

Camping Baita Dolomiti is een klein rustig vakantiepark, het park is geschikt voor elk soort toerist. Kinderen worden overdag vermaakt maar er zijn ook activiteiten voor ouderen. De prachtige groene omgeving nodigt u al gauw uit om een kijkje te nemen, u kunt er heerlijk wandelen of een stukje gaan fietsen. Ook rijdt er een treintje rond door het gebied heen, daardoor kunt u de schoonheid van de omgeving verkennen op uw gemak

Uw Verblijf op Vakantiepark Baita Dolomiti

Het is een vrij klein vakantiepark dus de voorzieningen zijn makkelijk bereikbaar op het park. Er zijn 2 zwembaden op Baita Dolomiti een normaal zwembad waar iedereen in mag zwemmen, en een peuter zwembad voor de kleintjes. De zwembaden op het vakantiepark zijn niet al te groot, ze zijn compact maar er hangt altijd een gezellige ontspannen sfeer.

Het vakantiepark beschikt over 14 huur accommodaties waarin u op een comfortabele wijze vakantie kunt vieren. Het restaurant en de bar op vakantiepark Baita Dolomiti is een mooie plek om tot rust te komen en een hapje te eten of te drinken. Op de kaart van het restaurant staan klassieke gerechten uit de streek die zeker het proeven waard zijn.

Voor de kleintjes is er een animatie team op het park die hele dag bezig zijn uw kinderen te vermaken. Ook is er de mogelijkheid om uw kinderen te laten spelen in de ruime speeltuin die zich bevindt op het vakantiepark.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Ja
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Vakantiepark Baita Dolomiti S.R.L., Via Cesare Battisti, 18c, 38011 Sarnonico TN, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Baita Dolomiti Camping Baita Dolomiti
4.25 914 reviews
Via Cesare Battisti 18c 38011 Sarnonico TN Italië

info@baita-dolomiti.it €38