Camping Corones

Vanaf €29 per dag
Prijslijst
  • Mooie en luxe camping
  • Echte familiecamping
  • Sportieve activiteiten mogelijk
  • Zomer en winter geopend

Camping Corones in Rasun(Trentino) is een luxe familiecamping met 135 chalets en kampeerplaatsen in de prachtige natuur. Voor de kleine gasten is er een speeltuin en een animatieteam. Ook is er een verwarmd zwembad en kunt u zwemmen in de rivier die langs de camping loopt. Hier kunt u ook in wildwatervaren, kajakken of raften.

Uw vakantie op Camping Corones

De chalets zijn voorzien van elektriciteit en een televisie en daarnaast heeft de camping ook nog kampeerplaatsen waar u met de caravan of camper kunt verblijven. Op Camping Corones zijn veel schaduw plaatsen aanwezig door de vele bomen die er gepland zijn, dit geeft u het gevoel dat u echt in de natuur kampeert. U kunt gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping of u kunt ervoor kiezen om een eigen badkamer te huren.

De chalets op Camping Corones zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Deze beschikken over een badkamer, keuken en balkon. Andere chalets zijn knus en geschikt voor 2 of 3 personen. Camping Corones noemt het de “Sleeping Barrels”, deze beschikken over vloerverwarming. Ervaar de warme sfeer! De appartementen zijn in verschillende soorten te huur. Ze zijn er voor 4 personen en 6 personen. Ze variëren van 33 vierkante meter tot 60 vierkante meter en beschikken over een keuken, badkamer, TV, balkon en gratis wifi.

Uw huisdieren zijn ook van harte welkom op Camping Corones en ook voor minder validen zijn voorzieningen aanwezig. Vanaf de camping lopen verschillende fiets- en wandelpaden waar uw gebruik van kan maken voor een sportieve vakantie. Ook kunt u zich inspannen in de fitness of juist ontspannen in de sauna van de camping.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Residence Chalet Corones, Via Gepaiden, 13, 39030 Rasun Anterselva BZ, Trentino, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt100 meter
Centrum1000 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Corones Camping Corones
4 4137 reviews
Via Gepaiden 13 39030 Rasun Anterselva BZ Trentino Italië

info@corones.com €29