Camping Jolly

Levico
Vanaf €45 per dag
Vakantiepark Trentino
Camping Jolly vormt samen met camping Levico en Jolly de Family Natural Village, een paradijselijke plek waar u de schoonheid van de ongerepte natuur kunt ontdekken. Camping Natural Village is een unieke plek, omdat het de enige camping is, die aan het meer van Levico ligt.

Het meer van Levico is een echt juweeltje dat u moet ontdekken: het heeft kristalhelder water, waar u in april al in kunt zwemmen. Het ligt in een prachtige natuurlijke omgeving, die één van meest ongerepte van Zuid-Europa is.

Het is een natuurlijk waterpark, een ware vakantieoase, die ideaal is voor wie wil ontspannen, samen met het hele gezin plezier wil hebben, of sport wil beoefenen. Het grote privé-strand dat aan het water ligt, is bijzonder veilig en dus geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Er staan u ook drie mooie zwembaden ter beschikking, waar u ook kunt gymmen. Verder kunt u een hele reeks sportieve activiteiten beoefenen, is er een uitgebreid animatie programma, een praktisch zonneterras en heeft u vast veel plezier.

Op Camping Family Natural Village vindt u een grote keuze aan ruime staanplaatsen (120 m2), aan het meer of in de natuur, zonnig of in de schaduw. voorzien van watertap, elektra en een parkeerplaats voor 1 auto. Op het park heeft u naast de camping ook keuze uit diverse soorten bungalows en mobile homes.

Camping jolly Camping jolly
info@campingjolly.com €45
  • Faciliteiten voor minder validen
  • Huisdieren toegestaan
  • Zwembad