Camping San Cristoforo

Pergine Valsugana
(8,0) Bezoek website
  • Fraai uitzicht
  • Strand bij het meer
  • Minder validen sanitair
  • Receptie spreekt Nederlands

Camping San Cristoforo is een kleine rustige camping gelegen in het dorp Pergine en ligt aan de vlakke noordkant van Lago di Caldonazzo, één van de twee meren in het mooie gedeelte van Valsugana(Trentino).

Uw vakantie op Camping San Cristoforo

Deze camping heeft  153 kampeerplaatsen met een grootte van 80 m2 en weinig tot geen beschutting. Bij de kampeerplekken is het toiletgebouw in het midden van al de plaatsen gelegen. U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen, deze kan gehuurd worden. Op Camping San Cristoforo zijn er twee verschillende types stacaravans, ze variëren in grootte van 24m² en 32m². Ze zijn geschikt voor maximaal 6 of 7 personen. Ook kunt u op de camping een ingerichte tent huren van 25m², deze is geschikt voor 6 personen.

Voor de kinderen beschikt deze camping over zijn eigen zwembad, een peuterbad, speeltuin en een animatieteam dat Nederlands spreekt, tevens spreekt de receptie ook Nederlands. Als activiteit is er op Camping San Cristoforo midgetgolf. Het strand is via een privé weg met een enkele passen bereikbaar.

Voor uw verdere benodigdheden hoeft u ook niet van Camping San Cristoforo af, deze camping heeft namelijk een pizzeria, restaurant, bar en kleine supermarkt. Voor de grotere boodschappen kunt u op zeer korte afstand terecht. Barbecueën is toegestaan op de camping.

Animatie team Ja
Camper service Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Ja
Sportveld Nee
Staanplaatsen>85m2 Nee
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping S. Cristoforo – Campeggio, Via dei Pescatori, 49, 38057 San Cristoforo al Lago, Pergine Valsugana TN, Trentino, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt1000 meter
Centrum100 meter
Snelweg15000 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping San Cristoforo Camping San Cristoforo
4 651 reviews
Via dei Pescatori 49 38057 San Cristoforo al Lago Pergine Valsugana TN Trentino
info@campingsancristoforo.it €40