Camping Val Rendena

  • Dichtbij rivier de Sarca
  • Mooi wandergebied
  • Ideaal voor rafters
  • Verschillende huurmogelijkheden

Camping Val Rendena is gelegen in de plaats Darè in Trentino. Camping Val Rendena ligt op een steenworp afstand van de prachtige rivier de Sarca en de vele mooie fietspaden. Omgeven door het Parco Naturale Adamello Brenta kunt u genieten van een ontspannen tijd in gezelschap van de familie Azzalini. Al jarenlang spant deze familie zich in om de gasten zich thuis te laten voelen.

Uw vakantie op Val Rendena

Camping Val Rendena is een gezellige familie camping die beschikt over een overdekt zwembad, een speeltuin, tafeltennistafels en de bekende barbecues. Camping Val Rendena heeft naast 96 standplaatsen met twee toiletgebouwen, ook een aantal appartementen en mobilhomes. Deze zijn allen voorzien van eigen sanitair.

Buiten de camping om zijn er voldoende mogelijkheden om sportief bezig te zijn. Een rustige fietstocht, een spannende rafttocht door rivier de Noce en er worden een tal van nieuwe takken van sport aangeboden. In de bergen van Adamello Brenta, omringd door de schitterende natuur, kunt u zich vermaken met prachtige excursies.

Animatie team Nee
Camper service Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Staanplaatsen>85m2 Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Val Rendena, via Civico, 117, 38080 Darè TN, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Val Rendena Camping Val Rendena
via Civico 117 38080 Darè TN Italië

info@campingvalrendena.com €35