Camping Valmalene

Vanaf €35 per dag
Prijslijst
  • Hoog gelegen camping
  • Rust temidden van de natuur
  • Lekker in- en ontspannen
  • Goed lokaal restaurant

Vakantiepark Valmalene Villaggio in Pieve Tesino is het hele jaar open en biedt haar gasten alle comfort voor een complete vakantie: een zwembad, een tennisbaan, een amusementshal, een park voor de kinderen, supermarkt, restaurant, bar, grill, pizzeria, openluchttheater, tennis-en volleybalvelden.

Uw vakantie op Vakantiepark Valmalene

Gelegen aan de voet van de prachtige bergen, in een vallei met dezelfde naam, is het park een ideale uitvalsbasis voor excursies en uitstapjes. Ondergedompeld in parken en tuinen op 1.150 meter boven de zeespiegel, biedt het Vakantiepark verschillende mogelijkheden om te wandelen of te mountainbiken of voor 18-holes golf, paardrijden en sportvisserij.

Een nabijgelegen, ruime Maso (een kleine berg boerderij) is ook beschikbaar voor een grote groep. U kunt ook verblijven in een bungalow, zeker ook ’s winters een uitkomst als de camping met een witte deken bedekt is. Ook dan is er een warme en vrolijke sfeer met in de avond muziek en glühwein.

Dus houdt van een vakantie ver weg van smog en van het drukke verkeer, zonder storende geluiden, waar de tijd geen rol speelt en waar u in nauw contact bent met de natuur en u kunt genieten van een onvergetelijke vakantie dan is Vakantiepark Valmalene, in Pieve Tesino in de provincie Trento het ideale park.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Camping Valmalene, Località Val Malene, 38050 Pieve Tesino TN, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Valmalene Camping Valmalene
4.25 4399 reviews
Località Val Malene 38050 Pieve Tesino TN Italië

info@valmalene.com €35