Camping Via Claudia Augusta

Vanaf €35 per dag
  • Kleine, rustige camping
  • Aan een meertje
  • Rustiek en natuur
  • Heerlijk ontspannen

Camping Via Claudia Augusta(Trentino) is gelegen aan een meertje, temidden van appelboomgaarden en wijngaarden, vlakbij het kleine plaatsje Algund. U kunt hier genieten van van een ontspannende vakantie, een idyllische sfeer, een spectaculair landschap en een uniek stukje natuur.

Uw vakantie op Camping Via Claudia Augusta

Het kampeerterrein bestaat uit 48 staanplaatsen en u kunt kiezen tussen een plek in de wijngaard of aan het mooie meer. Elke kampeerplaats op Camping Via Claudia Augusta is tussen de 80-100 m2 groot en is uitgerust met een electra aansluiting en waterpunt.

De camping ligt vlakbij het openbare zwembad van Algund, u heeft hier tijdens uw vakantie gratis toegang tot. Ook vindt u vlakbij Camping Via Claudia Augusta een tennisbaan, de bakker en een goed restaurant / pizzeria. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin.

Camping Via Claudia Augusta is in 2008 geopend en kenmerkt zich door de vriendelijke en familiaire ambiance. U kunt hier heerlijk ontspannen, weg van de dagelijkse sleur, voorzien van het gewenste comfort. In de directe omgeving zijn mooie bestemmingen en leuke activiteiten.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Ja
Wifi Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Via Claudia Augusta, Via Markt, 14, 39022 Algund, Bozen, Trentino, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Via Claudia Augusta Camping Via Claudia Augusta
3.75 3085 reviews
Via Markt 14 39022 Algund Bozen Trentino
office@campalgund.com €35