Camping Sexten

Vanaf €55 per dag
Prijslijst
  • Mooie luxueus vakantiepark
  • Zwembad met wellness
  • Hoog in de bergen gelegen
  • Prachtige wandelroutes

Vakantiepark Sexten ligt midden in de magische bergwereld van de Dolomieten. Sexten is een zomerparadijs in Sesto Pusteria. Het comfort van het vakantiepark is net als thuis. De bergzomers zijn heerlijk zonnig, maar niet te heet. Geschikt voor gezinnen, jong en oud.

Uw verblijf op Caravan Park Sexten

In het buitenbad, op de tennisbaan en speelplaatsen kunnen de kinderen zich vermaken. Familiewandelingen, geavanceerde beklimmingen, gewaagde afdalingen, alles is mogelijk. Daarnaast kunt u paragliden en zijn er mountainbikeroutes voor de liefhebber. U kunt de geheimen van de Dolomieten ontdekken tijdens bergwandelingen met een ervaren berggids of alleen.

De appartementen van Berghof Patzenfeld zijn iets bijzonders. Meubels in oude stijl, een houten balkon en mooie sfeervolle beschilderingen geven de appartementen een authentieke ambiance. Aparte woon- en slaapkamers zorgen voor privacy. Modern uitgeruste badkamers, complete keukeninrichting en tv zijn aanwezig. Rust en een mooi uitzicht op de bergenwereld ontbreken niet.

Bijkomen van de inspanningen na een dagwandeling op het terras en beëindig de avond met een uitstekend menu in restaurant Patzenfeld. In het café Sextner Almhütte is er aansluitend muziek en plezier tot in de nacht

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Vakantiepark Sexten, Via San Giuseppe, 54, 39030 Sesto BZ, Trentino, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt99 meter
Centrum6000 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Sexten Camping Sexten
4.1 2604 reviews
Via San Giuseppe 54 39030 Sesto BZ Trentino Italië

info@caravanparksexten.it €55