Camping Vidor

  • Heerlijk in de bergen gelegen
  • Prachtig wandelgebied
  • Mooi vakantiepark
  • Fantastische uitvalsbasis

Vakantiepark Vidor in Val di Fassa is een klein maar fijn en gemoedelijk vakantieverblijf in de Dolomieten. Dankzij de gunstige ligging ver weg van het verkeer en op 1 kilometer van de dorpskern is dit een ideale ontspanningsoase voor de gehele familie.

Uw verblijf op Vakantiepark Vidor

Gelegen midden in een fascinerende bergwereld met een rijke geschiedenis, waar cultuur en traditie harmonisch met innovatie hand in hand gaan en waar legenden waar worden. Dit is de ideale plaats om in de ongerepte natuur tot rust te komen.

Als u uw welverdiende vakantie graag wilt door brengen met een panoramisch uitzicht op majestueuze bergen en in de kristalheldere berglucht zonder concessies te doen aan comfort, dan bent u op Vakantiepark Vidor op de juiste plek. U kunt een appartement, een chalet of een kamer wilt huren: het is allemaal mogelijk.

Vakantiepark Vidor heeft veel verschillende opties kamers, chalets en appartementen. Uw heeft dus een ruime keus uit verblijf plekken en de luxe die u wilt genieten. Er zijn verblijfplaatsen aanwezig voor 2 tot 8 personen.

Op de Camping zijn mobile homes beschikbaar ideaal voor het huizen van 4 of 5 personen, de huizen zijn uitgerust met airconditioning en warm warm en koud water. De mobile homes bij Vakantiepark Fossalta hebben een oppervlak van ongeveer 30 m2 (4 x 7,50) en een houten veranda van ongeveer 12,5 m2.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Vakantiepark Vidor Family & Wellness Resort, Strada Ruf de Ruacia, 19, 38036 Pozza di Fassa TN, Trentino, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt100 meter
Centrum100 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Vidor Camping Vidor
4.25 2899 reviews
Strada Ruf de Ruacia 19 38036 Pozza di Fassa TN Trentino Italië

info@campingvidor.it €45