Vakantiepark Polvese

S. Arcangelo di Magione
(7,1) Bezoek website
Vanaf €25 per dag
  • Ruim opgezet vakantiepark
  • Direct aan het Trasimenomeer
  • 2 zwembaden met kinderbad
  • Comfortabele voorzieningen

Vakantiepark Polvese in S. Arcangelo di Magione is gelegen in een vredige en rustgevende omgeving. De stacaravans bevinden zich direct aan het Trasimeno Meer, het achterland bestaat uit zachtwelvende heuvels die dicht begroeid zijn.

Uw verblijf op Vakantiepark Polvese

De ligging is ideaal, Vakantiepark Polvese heeft een eigen strand, maar ook een prachtig zwembad en een speciaal kinderbad. De geografische positie is heel geschikt om de prachtige steden van de Toscane en Umbria te bezoeken.

Het strand en de sport- en recreatievoorzieningen zoals tennisbaan en voetbalveld maken van Polvese een ideaal vakantieoord voor leuke en ontspannende vakanties voor het hele gezin. Voor groot en klein is hier volop vakantievertier, het animatieteam zorgt in het hoogseizoen voor veel plezier.

Het vakantiepark ligt te midden van het lieflijke heuvelland van Zuid-Toscane en het groene hart van Umbria direct aan het meer van Trasimeno. Omringd door groene heuvels biedt het heldere water van het Trasimenomeer een schitterende aanblik. Midden in het meer bevinden zich karakteristieke eilandjes die prima per boot te bereiken zijn. Er is een boothelling en tevens visgelegenheid.

Op dit grote vakantiepark voelt u zich zeker thuis, de gastvrijheid is er hartverwarmend. Proeft u vooral de streekspecialiteiten van Umbria en de heerlijke Italiaanse wijn in het restaurant. U bevindt zich hier in een streek die bekend staat om de goede keuken, dus op Vakantiepark Polvese komt ook de innerlijke mens niets tekort.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Ja
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Camping Polvese, Via della Sapienza, 06063 Sant Arcangelo di Magione PG, Umbria, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt1000 meter
Centrum100 meter

Kaart:

Verhuur organisaties

Stacaravan en tent te huur bij:

Vacanceselect is specialist en voorloper op glampinggebied en bied gezinsvakanties aan in heel Europa!

Vakantiepark Polvese Vakantiepark Polvese
3.55 1563 reviews
Via della Sapienza 06063 Sant Arcangelo di Magione PG Umbria Italië

polvese@polvese.com €25