Vakantiepark Umbria

Vakantieparken in UmbriaHoe vakanties Umbria er uit zien, is niet in een zin te omschrijven omdat het onmogelijk is om deze streek in een zin te beschrijven. Umbria (of Umbrië, wat u wilt) ligt in centraal Italië en dit brengt met zich mee dat hier vele kenmerken vanuit heel Italië samen komen. De regio van de heilige Franciscus van Assisi heeft de reiziger veel te bieden. Het kent een ongekend aantal facetten en vakantieparken die samen een perfecte harmonie vormen. Romantische heuvellandschappen met op hun top volledig intact zijnde middeleeuwse dorpen en stadjes, hoge bergtoppen, een waterwereld met prachtige meren, rivieren en spa’s, een heerlijk zonnig klimaat, kunst en cultuur alom en heerlijk eten en drinken met talloze lokale specialiteiten.

 

Aanbieders Vakanties in Umbria
Vacanceselect is specialist en voorloper op glampinggebied en bied gezinsvakanties aan in heel Europa!

Vakantieparken in Umbria (12)

Camping Badiaccia Village

Castiglione del Lago, Vakantiepark Umbria
Richtprijs €28 hoogseizoen
Meer info  Bezoek website

Agriturismo Orsini

Massa Martana, Vakantiepark Umbria
Richtprijs €? hoogseizoen
Meer info  Bezoek website

Vakantiepark Polvese

S. Arcangelo di Magione, Vakantiepark Umbria
Richtprijs €25 hoogseizoen
Meer info  Bezoek website
Alle vakantieparken in Umbria

Vakantiepark Umbria

Vakantiepark UmbriaDe inwoners van Umbria zijn vriendelijk, genereus en zeer gastvrij. Er zijn veel (culturele) bezienswaardigheden en in de zomermaanden veel evenementen. Interessante en sfeervolle plaatsen om te bezoeken zijn bv. Perugia (de hoofdstad van Umbria), Assisi (belangrijke bedevaartplaats), Orvieto en Spoleto.

U vindt hier prachtige plekken, waar Pausen en de Medici-familie u voor gingen. Daar Umbria een mindere naamsbekendheid heeft dan het wereldberoemde Toscane zijn de prijzen nog redelijk en is er nog geen massa-toerisme. Kortom een heerlijke omgeving om een paar weken op een vakantiepark te verblijven.

 

Strandvakanties Umbria

StrandVakantie Umbria

Het sfeervolle Umbria, voor velen minder bekend, doet absoluut niet onder voor Toscane. Het Trasimeense meer, een van de grootste meren van Italië, leent zich goed voor diverse watersporten en hier zijn tevens enkele stranden. Naast het heerlijk genieten van uw accommodatie op uw vakantiepark, van de zon en strand kunt u ook in de wateren van Umbrië prachtig de watersport beoefenen. Zoals het Trasimeno meer, hier kunt u waterskiën, windsurfen en zeilen (informatie en scholen te Castiglione del Lago en Passignano); omdat het het hier om mooi kalm water gaat, is het meer ook zeer geschikt om te roeien.

Ook is dit meer populair bij kano en kayak fans, een sport die ook op het meer van Corbara, de rivier de Nera en in de bovenloop van de Tiber veel beoefend wordt. Voor de iets ruigere watersporten kunt u bij de waterval van de Marmore en nabij het rivierpark van de Nera terecht. Hier kunt u raften, hydrospeed (met een plankje de rivier afdalen)). Op de meren en de talloze stroompje kan men met inachtneming van de plaatselijke voorschriften, heerlijk vissen op snoeken, karpers en zeelten in het Trasimenomeer. U ziet naast de zonvakantie is er elk wat wils om u vakantie onvergetelijk te maken.

 

Op vakantie naar Umbria, Andiamo!

Vakantieparken in UmbriaMen zegt dat de Umbriërs van alle Italianen het meest gezegend zijn. U gaat ontdekken waarom. Als God in Umbria … Leven in Umbrië kan worden omschreven als “tussen hemel en aarde”. Verleden en heden lopen harmonieus in elkaar over tussen de glooiende heuvels met mooie olijfgaarden en ranke cipressen.

De puurheid van het landschap met haar authentieke stadjes, monumenten en tradities vertellen aan de bezoeker een verhaal van meer dan tweeduizend jaar oud en dit verhaal wordt nog steeds vervolgd. Tot rust komen en nieuwe energie en inspiratie opdoen dat is het leven. Met zekerheid herboren terugkomen van uw welverdiende vakantie! Reis met Andiamo af naar een vakantiepark in Umbria en u zult merken dat u hier echt te gast bent.