Camping Rio Verde

  • Rustige familiecamping
  • Ook zomers koel
  • Volop activiteiten mogelijk
  • Schitterende natuur

Vakantiepark Rio Verde (in Costacciaro in de buurt van Gubbio) is gelegen in het Monte Cucco natuurpark in een kleine vallei op 500 meter boven de zeespiegel, omgeven door bergen. Dit verzorgde vakantiepark is een ideale plek om met uw familie en kinderen van de natuur te genieten, te ontspannen of te sporten op het rustige platteland van Umbria.

Uw verblijf op Vakantiepark Rio Verde

De kampeerplaatsen zijn genummerd maar niet afgebakend. Op het kampeerterrein staan veel bomen, die voor schaduw zorgen. Het is hier zelfs in de zomer aangenaam koel dankzij de dichte vegetatie. U kunt ook verblijven in één van de chalets (met keukentje, badkamer en veranda).

In het kleine restaurant van Rio Verde (naast het zwembad) kunt u de typische gerechten van deze streek proeven, vergezeld van goede wijnen. Vroeg in de ochtend komt u de geur van vers brood en zoete croissants tegemoet.

Dit rustige, charmante vakantiepark heeft een familiale sfeer en heeft gastvrijheid hoog in het vaandel. Het is prachtig gelegen in het groene dal bij de Chiascio waterval. Een ideale basis voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers. In de omgeving van Rio Verde zijn vele outdoormogelijkheden mogelijk zoals wandelen, paardrijden en zelfs deltavliegen.

Ook op cultureel gebied valt er veel in de omgeving van Rio Verde te beleven. Bezoek bijvoorbeeld de archeologische sites en middeleeuwse Italiaanse stadjes. De stad Perugia ligt op een heuvel, boven de rivier de Tiber. In deze universiteitstad komen geschiedenis en jeugdigheid van heel de wereld op een prettige wijze samen.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Vakantiepark Rio Verde, Via Flaminia Km. 206. 5, 06021 Costacciaro, Umbria PG, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Rio Verde Camping Rio Verde
4.1 2718 reviews
Via Flaminia Km. 206. 5 06021 Costacciaro Umbria PG Italië

campingrioverde@gmail.com €32