Camping Dalai Lama Village

  • In prachtig natuurschoon
  • Bijna alles in Tibetstijl
  • Binnenzwembad
  • Gratis wifi

Dalai Lama is een prachtige camping in Chatillon op bijna 1500 meter hoogte gelegen in het natuurschone Valle d’Aosta. Het thema op de camping is Tibet en is overal terug te vonden. Dit is een oase van rust, gelegen op een spectaculair en zonnig plateau dat uitkijkt over de Valtournenche, de Italiaanse zijde van de Matterhorn, wat u een fantastisch uitzicht over de bergen biedt.

 

Uw vakantie op Camping Dalai Lama Village

Dalai Lama Village is een bergresort met kampeerplaatsen, huuraccommodaties, wellnesscentrum en een uitstekend authentiek restaurant. De camping beschikt over 180 kampeerplaatsen, met een hoger en lager gelegen gedeelte. Voor langere vakanties zijn er plaatsen met stroom, gas, wateraansluiting en afvoer. Voor campers is er een aparte, eenvoudig te bereiken zone. Op Dalai Lama Village bevinden zich ook maisonnettes, kleine en luxe chalets, die compleet uit hout zijn vervaardigd, perfect geïsoleerd en daardoor koel in de zomer en lekker warm in de winter.

 

Buiten is er een super zonneterras met sensationeel uitzicht over de bergtoppen, een speeltuin voor alle leeftijden, voetbalveld, jeu-de-boules, beach volley, basketbal en 2 barbecue-zones. Binnen vindt u een gezellige bar/woonkamer, de recreatiezaal met gratis Wi-fi, en het “hoekje van de Pasha”, waar u heerlijk kunt lezen of ontspannen. Bij de bar kunt u tevens typische producten uit de regio Valle D’Aosta kopen.

 

Verder is een een wellness gedeelte op de camping met onder meer een tropische douche, verwarmd zwembad (29°C) met geiser, tegen-de-stroom-in-zwemmen, hydromassage, infrarood sauna, Turks stoombad, relaxhoek en fitness. Een Camping in Tibetaanse sferen met de Italiaanse vriendelijkheid. Kinderen en volwassenen kunnen hier spelen, ontspannen, ver weg van de dagelijkse beslommeringen.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Frazione Promiod, 1B, 11024 Chatillon AO, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Dalai Lama Village Camping Dalai Lama Village
1B 11024 Chatillon AO Italië

info@dalailamavillage.it €45