Camping Gran Paradiso

Valsavarenche
Vanaf €35 per dag
  • Rust en natuur
  • Bergwandelingen
  • Een bar
Vakantiepark Valle d'Aosta

Camping Gran Paradiso, in Valsavaranche (Val d’Aosta), ligt in het hart van het nationaal park Gran Paradiso op een hoogte van 1820 meter, waar u een fantastische vakantie in de natuur door kunt brengen. De locatie in het park is charmant en bijzonder, met veel bomen en een prachtige waterval die uitmondt in de Savarra stroom.

Op de camping zult u moderne voorzieningen aantreffen temidden van de natuur. Voor uw verblijf kunt u kiezen tussen staanplaatsen, vierpersoons bungalows en compleet ingerichte chalets.

Op camping Gran Paradiso bevindt zich een bar waar u gezelschap kunt vinden en samen wat kunt drinken. U kunt de grolla, of vriendschapsdrank van Aosta, nuttigen. U kunt ook lokale kazen en vleeswaren, dranken en wijnen, brood, souveniers en vele andere dingen kopen.

De beheerder bezit veel kennis van het gebied en zijn bergen en geeft graag raad over wandelingen en alpine tochten. Camping Gran Paradiso is een uitstekende vertrekplaats voor vele bergwandelingen, maar ook voor alpine beklimmingen. Als u dat wilt, kunt u pickels en stijgijzers huren.

Camping gran paradiso Camping gran paradiso
campinggranparadiso@libero.it €35
  • Huisdieren toegestaan