Camping Margherita

Gressoney saint jean
(5,5) Bezoek website
  • Rust en natuur
  • ecovriendelijke appartementen
  • culturele stadjes

Camping Margherita is gelegen in de bergen en werd geopend in 1971. Naast het feit dat het een natuur paradijs is voor liefhebbers van de bergen en sport is het ook een plek om plezier en ontspanning hebben. Deze streek staat bol van oude culturele tradities.

Contact met de natuur is hier belangrijk, maar ook voldoende gemak en comfort. De aanwezigheid van een Spa en de nieuwe bar zijn hiervoor kenmerkend. Het is een prima uitgangspunt voor bergwandelingen in de pracht van de Valle d ‘Aosta in de zomer.

De camping ligt in een relatief vlak gebied dat zich uitstrekt langs de oevers van de Lys, op 1385 m boven de zeespiegel. Behalve de mogelijkheid om te kamperen kunt u ook verblijven in een van de 5 ecovriendelijke appartementen.

’s Winters wordt de camping omringd door betoverende langlaufpistes en het is op steenworp afstand van het karakteristieke centrum en de ski liften van Weissmatten. Het is de dichtstbijzijnde camping naar het ski-liften van het Monterosa Ski – Gressoney la Trinite ski-district.

Animatie team Nee
Camper service Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Staanplaatsen>85m2 Nee
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Loc. Schnacke 15, 11025 Gressoney-Saint-Jean AO, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Margherita Camping Margherita
2.75 2104 reviews
11025 Gressoney-Saint-Jean AO Italië

info@campingmargherita.com €35