Altomincio Family Park

 • Modern opgezet vakantiepark
 • Perfect met kleine kinderen
 • Zwembad met 5 glijbanen
 • Dichtbij het Gardameer

Altomincio Family Park ligt aan de rivier Mincio, op 3 kilometer van Peschiera del Garda. Dit is de perfecte plek voor degene die op zoek is naar iets bijzonders voor het jonge gezin. Het is het eerste vakantiepark aan het Gardameer dat zich compleet wijdt aan de allerjongsten, maar tegelijkertijd oog heeft voor de oudere gezinsleden.

Uw vakantie op Altomincio Family Park

Het vakantiepark bevindt zich in een ruim opgezette natuurlijke omgeving, omgeven door pijnbomen die schaduw brengen over het vlakke terrein. U kunt op dit vakantiepark enkel verblijven in mobile homes, hiervan zijn er meerdere types voor verschillende budgetten en persoonlijke voorkeuren en geschikt tot maximaal 6 personen.

Het vakantiepark heeft een groot aanbod van stacaravans, zo zijn er heel veel verschillende stijlen zodat er voor een ieder een verblijf prettig is. De stacaravans zijn veelal uitgerust met een keukenhoek, badkamer, magnetron en airco. Enkelen beschikken zelfs over een wasmachine en jacuzzi. Ook beschikken de meeste stacaravans over een terras met uitzicht.

De zwembaden staan garant voor vertier voor het hele gezin. De zachte ondergrond van het lagunebad zorgt niet alleen voor plezier, maar ook voor veiligheid. Elke dag geopend, met een ruim aanbod aan zonnebedden waar u zich kunt nestelen en onbezorgd kunt bijkomen terwijl de animatoren de kinderen bezig houden.

De restaurants hebben familiemaaltijden die iedereen zullen verleiden, met overheerlijke pizza’s en een selectie van Italiaanse en internationale gerechten. U en uw kinderen zullen de vingers er bij aflikken. Er zijn zelfs speciale menu’s voor de kleintjes. Mocht u lekker in uw mobile home willen eten, dan zijn de afhaalmaaltijden een goede optie.

De vele activiteiten en de speciale aandacht van het professionele animatieteam (ook Nederlandstalig) zorgen ervoor dat iedereen een geweldige vakantie heeft en het u naar de zin gemaakt wordt. Ze neemt alle leeftijden onder haar hoede, inclusief tieners, wat u de mogelijkheid geeft heerlijk te ontspannen.

Deze beoordelingen van Altomincio Familypark zijn gebaseerd op de cijfers van Zoover van begin 2021:

 • Prijs-kwaliteit: 7.6
 • Staat van het sanitair: 7.1
 • Hygiëne: 7.6
 • Ligging: 7.9
 • Eetgelegenheden: 7.4
 • Zwembad: 8.7
 • Kindvriendelijk: 8.8

Voor een compleet en actueel overzicht van alle Zoover beoordelingen:

Lees alle beoordelingen >>

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Ja
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Altomincio Family Park, Torrente Valle, 10, 37067 Salionze VR, Italië

Telefoon:
+39 045 2373540

Kaart:

Verhuur organisaties

Stacaravan te huur:

Vacanceselect is specialist en voorloper op glampinggebied en bied gezinsvakanties aan in heel Europa!

Altomincio Family Park Altomincio Family Park
3.85 1267 reviews
Torrente Valle 10 37067 Salionze VR Italië

Telefoon:
+39 045 2373540

altominciofamilypark@ecvacanze.it €36