Camping Fornella

San-felice-del-benaco
(8,2) Bezoek website
Vanaf €52 per dag
Prijslijst
  • Direct aan Gardameer
  • Ideaal voor watersporters
  • Echte familiecamping
  • Goed verzorgde voorzieningen

Camping Fornella, idyllisch gelegen aan het Gardameer (San Felice del Benaco, Veneto) tussen de uitgestrekte olijfgaarden is een echte familie camping. Niet alleen vanwege de unieke ligging met weids uitzicht, maar ook door de kwaliteit van de infrastructuur en de voorzieningen is deze camping ideaal voor een ontspannen en rustige vakantie, met ruime mogelijkheden voor vertier en sport.

Uw vakantie op Camping Fornella

Deze terrassencamping is vrij groot en goed verzorgd, met moderne (sanitaire) voorzieningen. Heeft u zelf geen tent of caravan, dan zijn er voor u op Camping Fornella verschillende huurmogelijkheden om van een heerlijke vakantie te genieten. De verschillende veldjes met ruime kampeerplaatsen zijn in 2013 opnieuw aangelegd.

Camping Fornella beschikt over 2 zwembaden met groene ligweides, waar u onder de olijfbomen heerlijk kunt ontspannen met uw boek, maar ook prima zicht heeft om uw kinderen in de gaten te houden. Zij kunnen zich vermaken zich in het grote ronde kinderbad, of samen met u in het zeer ruime klavervormige zwembad. Voor een drankje of een ijsje hoeft u niet ver weg, gewoon verkrijgbaar bij de zwembad-bar.

De kinderen kunnen zich vermaken in de grote kleurige speeltuin maar er is ook een animatie-team en mini-club waar ze heerlijk worden bezig gehouden. Tegelijkertijd zit u op Camping Fornella direct aan het Gardameer, met prive-strand en zwemsteiger. U kunt hier ook heerlijk surfen. Bovendien is San Felice del Benaco een charmant dorpje.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Ja
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Fornella, Via Fornella, 1, 25010 San Felice del Benaco BS, Veneto, Italië

Ligging:

Supermarkt100 meter
Centrum2000 meter
Zee100 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Fornella Camping Fornella
4.1 2099 reviews
Via Fornella 1 25010 San Felice del Benaco BS Veneto Italië

fornella@fornella.it €52