Camping La Quercia

Vanaf €62 per dag
Prijslijst
  • Direct aan Gardameer
  • Div. huurmogelijkheden
  • Animatie voor jong en oud
  • Watersport mogelijkheden

Vakantiepark La Quercia in Lazise (Veneto) is een grote 4-sterrencamping die al ruim 50 jaar bestaat. Het heeft een echt privé zandstrand en ligt direct aan het Gardameer. Het vakantiepark straalt oprecht uit trots te zijn op haar 4 sterren en de hoge kwaliteit en service in stand te willen houden.

Uw verblijf op vakantieparken La Quercia

De kampeerplaatsen op deze camping zijn verdeeld over verschillende veldjes en worden door bomen en struiken beschut en van elkaar gescheiden door beplanting. U kunt ook een bungalow of stacaravan huren op de camping. Dit is een terrassencamping met behoorlijke hoogteverschillen.

La Quercia heeft verschillende soorten accommodaties, zo heeft de camping bungalows aan het meer met een terras om te genieten van het prachtige uitzicht op de mooie zonsondergangen. Daarnaast hebben ze verschillende stacaravans met een moderne inrichting en grote veranda’s. De stacaravans beschikken ook over privé wifi. Ook zijn er verschillende ruime tenten te huur op de camping.

Er zijn veel sport- en spelmogelijkheden met onder meer een grote speeltuin, sportvelden, een skatebaan en een surfschool. Bij het strand is er een zwemsteiger en zijn er stranddouches. Op Camping La Quercia wordt er ook animatie verzorgd voor alle leeftijden. Voldoende activiteiten zodat u zich niet hoeft te vervelen.

Zie en ervaar de vele mogelijkheden die u op Camping La Quercia worden geboden om uw vakantie onvergetelijk maken: schoonheid, veiligheid, ontspanning, aandacht voor uw kinderen, kwaliteit, entertainment en sport. U kunt uw eigen boot mee nemen om te varen op het Gardameer, er is een boothelling met aanlegsteiger op de camping.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Ja
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping La Quercia, Localita’ Bottona, Lazise VR, Veneto, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt100 meter
Centrum2000 meter
Busstation250 meter
Snelweg9000 meter
Zee100 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping La Quercia Camping La Quercia
4.25 335 reviews
Localita’ Bottona Lazise VR Veneto Italië

laquercia@laquercia.it €62