Camping Monja

  • Rustig, eenvoudig vakantiepark
  • Direct aan het meer gelegen
  • Div. watersportmogelijkheden
  • Gemoedelijk, niet te groot

Vakantiepark Monja in Brenzone is gelegen op een prachtige panoramische positie, in een uitgestrekte olijfbomengaard bij het Gardameer en met een tunnel naar het strand. De ideale plek voor een ontspannen en sportieve vakantie.

Uw verblijf op Vakantiepark Monja

Op vakantiepark Monja zijn huuraccommodaties beschikbaar. Op het vakantiepark zijn ook bungalows met kitchenette en slaapkamers met eigen faciliteiten beschikbaar en de mogelijkheid voor een heerlijk ontbijt. Uw huisdieren zijn aan de leiband toegelaten.

Het sportcentrum Acquafresca heeft een voetbalveld en een beachvolleybalveld. Tevens kunt u hier zeilen, windsurfen en kitesurfen. U kunt eventueel les krijgen bij één van de scholen. Nabijgelegen vindt u scholen om sporten zoals scuba-duiken en tennissen te doen.

De faciliteiten van vakantiepark Monja omvatten een bar, wasmachine, tafelvoetbal, televisie en een terras voor de barbecue. Een supermarkt, pizzeria’s en gezellige restaurants liggen op slechts 400 meter van het park.

Liefhebbers van de bergen kunnen wandelen en tochten maken op de Monte Baldo. Er zijn ook speciale paden voor wandelen en mountainbiken. Op vakantiepark Monja kunt u gebruik maken van gratis internet via een wireless netwerk.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Vakantiepark Monja, Via IV Novembre, 14, 37010 Brenzone VR, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Monja Camping Monja
4 4983 reviews
Via IV Novembre 14 37010 Brenzone VR Italië

info@campingmonja.com €35